9 replies [Last post]
skychs
skychs's picture
 Offline
VBMWMO #9221
Joined: 11/25/2016
Posts: 312

Hello from Virginia.
I just picked up a Globe GS200 sidecar for my 1968 R60/2. Unfortunately it didn’t come with any mounting hardware. If anyone has or knows where I can get them please let me know. Thanks
Chuck

  • 9cdd6549-afa8-4034-8301-c9175a34b911.jpeg
Jim D 5112
Jim D 5112's picture
 Offline
VBMWMO #5112
Joined: 10/27/2006
Posts: 116
Mounts

I would look at the Steib Ideal website for some mounts for the LS200. I do have their catalog and I have a LS200 mounted on a R60. There are some of the things that you need on ebay now.

skychs
skychs's picture
 Offline
VBMWMO #9221
Joined: 11/25/2016
Posts: 312
mounts

Thanks Jim

Jim D 5112
Jim D 5112's picture
 Offline
VBMWMO #5112
Joined: 10/27/2006
Posts: 116
Mounts

I could send some pictures and measurements if that would help. You can PM me.

skychs
skychs's picture
 Offline
VBMWMO #9221
Joined: 11/25/2016
Posts: 312
message

Jim D 5112 wrote:

I could send some pictures and measurements if that would help. You can PM me.

Jim, did you get my PM? I had issue with it earlier. My email is skychsva@aol.com.

Jim D 5112
Jim D 5112's picture
 Offline
VBMWMO #5112
Joined: 10/27/2006
Posts: 116
Mounts

Jim, did you get my PM? I had issue with it earlier. My email is

.

No I didn't get the message but I did send a email.

Jim D 5112
Jim D 5112's picture
 Offline
VBMWMO #5112
Joined: 10/27/2006
Posts: 116
Mounts

skychs wrote:
Jim D 5112 wrote:

I could send some pictures and measurements if that would help. You can PM me.

Jim, did you get my PM? I had issue with it earlier. My email is

.

skychs wrote:
Jim D 5112 wrote:

I could send some pictures and measurements if that would help. You can PM me.

Jim, did you get my PM? I had issue with it earlier. My email is

.

No I didn't get the message but I did send a email.

skychs
skychs's picture
 Offline
VBMWMO #9221
Joined: 11/25/2016
Posts: 312
Globe

When I got home yesterday afternoon I found this is my garage. Within a couple hours it broke into pieces. For 50+ years the hack is actually in good shape. No real dents to speak up. No rust. A couple scratches but nothing too alarming. Surprisingly simple. Only 4 bolts holding the bucket onto the frame. The only issue is the nasty smell of mold in the cushions and rotten side panels.

Since the body is in such good shape Im going to shine it up but leave it a survivor. If the frame is in as good a shape as the body, I'll do the same.

So let me start cleaning this thing up so I can see what I have. In the meantime I will be looking for all the mounting hardware.

Jim, if you have any photos please post them if you can.

  • fullsizeoutput_1b34.jpeg
skychs
skychs's picture
 Offline
VBMWMO #9221
Joined: 11/25/2016
Posts: 312
couple photos

Since I didn't have a key I had to drill the rivets out of the lock to the door. I was hoping for a surprise in there but no luck. Empty. As soon as it warms up today Im going to wash the bucket and frame.

  • fullsizeoutput_1b36.jpeg
  • img_9874.jpg
  • img_9875.jpg
  • img_9876.jpg
  • img_9877.jpg
Jim D 5112
Jim D 5112's picture
 Offline
VBMWMO #5112
Joined: 10/27/2006
Posts: 116
Mounts

Chuck
I haven't taken any and never posted any on this forum so I would have to read up on it. Or I can text some right to you.
Jim

Comment viewing options

Select your preferred way to display the comments and click "Save settings" to activate your changes.